Põhi: 200 g digestive küpsiseid
0,5 dl suhkrut
100 g võid
1 tl kaneeli
2 dl suhkrut
2 dl fariinisuhkrut
4 muna
3 dl kõrvitsapüreed
näpuga soola
1 tl kaneeli
0,5 tl riivitud muskaatpähklit
näpuotsaga jahvatatud ingverit
Purusta küpsised, sega kaneeli ja suhkruga, vala juurde sulatatud või. Sega ja vajuta 28 cm läbimõõduga vormi põhja ja külgedele. Lisa toasoojale toorjuustule suhkrud ja vahusta. Lisa ükshaaval munad, pidevalt edasi vahustades. Vahusta hulka ka kõrvitsapüree ja maitseained. Vala segu vormi ja küpseta 160 kraadi juures 1,5-2 tundi. Kui kook veel keskelt võbiseb, on valmis. Lase vormis jahtuda, seejärel mässi kook fooliumisse ja lase järgmise päevani (soovitavalt ülejärgmiseni) külmikus seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar