pühapäev, 7. november 2010

Suussulav šokolaadikook

Kook, mille õnnestumisele võib iga ilmaga kindel olla. Retsept on kunagi mingist kokaraamatust maha kirjutatud.

100 g pähkleid
200 g võid
2 dl suhkrut
200 g tumedat šokolaadi
4 muna
2 dl jahu

Vahusta või ja suhkur, lisa ükshaaval munakollased. Sega juurde sulatatud šokolaad, tükeldatud pähklid ja jahu. Vahusta munavalged ja sega õrnalt muu segu hulka. Vala võitatud vormi ja küpseta 160 kraadi juures 1 tund.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...