teisipäev, 1. juuni 2010

Singi-võileivatort


See võileivatort valmis juba emadepäevaks, aga blogisse üles saab alles nüüd. Tordi tegemisele (kl 12 öösel) aitasid kaasa mitmed töökad käed.

18 viilu röstleiba
1 dl piima
400 g suitsusinki
400 g murulauguga toorjuustu
4 marineeritud kurki
3 dl majoneesi

Kate:
2 dl majoneesi
2 dl hapukoort
maitseaineid

Täidise jaoks tükelda sink, kurk ja sega ülejäänud ainetega ühtlaseks. Lõika leibadel ära ääred ja niisuta piimaga. Pane peale pool täidisest. Tee samamoodi veel üks kiht. Kõige pealmiseks jäta immutatud leib. Kata toidukilega ja jäta ööseks külma. Järgmisel päeval tee kate ja kaunista.

1 kommentaar:

  1. nomaitea... kui suured need leivaviilud sul on? ma pidin juurde panema... nii palju oli täidist!
    aa... ja piima panin ka täidisesse ja siis kui immutamiseks läks arvasin, et tegin valesti, aga samas see piim ei teinud täidisele liiga.

    VastaKustuta

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...