teisipäev, 1. juuni 2010
Singi-võileivatort
See võileivatort valmis juba emadepäevaks, aga blogisse üles saab alles nüüd. Tordi tegemisele (kl 12 öösel) aitasid kaasa mitmed töökad käed.
18 viilu röstleiba
1 dl piima
400 g suitsusinki
400 g murulauguga toorjuustu
4 marineeritud kurki
3 dl majoneesi
Kate:
2 dl majoneesi
2 dl hapukoort
maitseaineid
Täidise jaoks tükelda sink, kurk ja sega ülejäänud ainetega ühtlaseks. Lõika leibadel ära ääred ja niisuta piimaga. Pane peale pool täidisest. Tee samamoodi veel üks kiht. Kõige pealmiseks jäta immutatud leib. Kata toidukilega ja jäta ööseks külma. Järgmisel päeval tee kate ja kaunista.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Loco moco: Hawaii
Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
nomaitea... kui suured need leivaviilud sul on? ma pidin juurde panema... nii palju oli täidist!
VastaKustutaaa... ja piima panin ka täidisesse ja siis kui immutamiseks läks arvasin, et tegin valesti, aga samas see piim ei teinud täidisele liiga.