Tegelikult ei ole ma üldse rabarberi austaja, aga mis on üks õige kevad ilma rabarberita?
Retsept on maikuu Oma Maitsest.
Põhi:
100 g võid
2 sl suhkrut
2 munakollast
2 dl jahu
1 sl tärklist
Täidis:
0,5 dl mandlilaaste
0,5 dl tuhksuhkrut
3 muna
2,5 dl kodujuustu
0,75 dl hapukoort
0,75 dl suhkrut
300 g tükeldatud rabarberit
Vahusta toasoe või ja suhkur ning lisa munakollased. Sega jahu ja tärklis ning sega võivahu hulka. Suru tainas vormi põhja ja äärtele. Tükelda mandlilaastud, lisa tuhksuhkur, sega. Lisa munad, kodujuust, hapukoor ja suhkur ning sega ühtlaseks. Vala põhjale rabarberid ja peale mandlisegu. Küpseta 200-kraadi juures ca 40 min.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar