teisipäev, 2. märts 2010
Puuviljakissell
Sahtlit koristades leidsin päris mitu avatud pakki kuivatatud puuvilju, mis leidsid tee kisselli sisse.
100 g kuivatatud aprikoose
100 g rosinaid
50 g kuivatatud ananassi
1 l vett
1 dl pruuni suhkrut
1 dl mustsõstra mahla
3-4 sl tärklist
poole siduni mahl
1 kaneelikoor
Pese puuviljad, vala uus vesi ja leota rosinaid ja aprikoose paar tundi. Lisa ananassitükid ja pane koos leotusveega keema. Lisa suhkur, mahl ja kaneelikoor. Keeda ca 10 minutit. Sega tärklis vähese külma veega ja vala kisselli sisse. Tõsta tulelt ja jahuta.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar