teisipäev, 2. märts 2010

Puuviljakissell


Sahtlit koristades leidsin päris mitu avatud pakki kuivatatud puuvilju, mis leidsid tee kisselli sisse.

100 g kuivatatud aprikoose
100 g rosinaid
50 g kuivatatud ananassi
1 l vett
1 dl pruuni suhkrut
1 dl mustsõstra mahla
3-4 sl tärklist
poole siduni mahl
1 kaneelikoor

Pese puuviljad, vala uus vesi ja leota rosinaid ja aprikoose paar tundi. Lisa ananassitükid ja pane koos leotusveega keema. Lisa suhkur, mahl ja kaneelikoor. Keeda ca 10 minutit. Sega tärklis vähese külma veega ja vala kisselli sisse. Tõsta tulelt ja jahuta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...