kolmapäev, 31. märts 2010

Pasta suitsukana-sinihallituskastmega

Tõeliselt kevadine roog. Ok, ilmselt küll mitte figuurile, aga enesetundele mõjus küll hästi. Ja see on peamine!

Retsept (mugandustega) on pärit Oma Maitsest. Sinihallitusjuustu panin sellepärast vähem, et väike inimene pani pool niisama nahka...

1 punane sibul
3 küüslauguküünt
veidi õli
300 g suitsukana
soola-pipart
0,5 dl valget veini
2 dl vahukoort
100 g sinihallitusjuustu
10 kirsstomatit

Viiluta sibul ja haki küüslauk. Kuumuta õlis. Lisa tükeldatud kanaliha, maitsesta soola-pipraga. Vala peale vein ja keeda paar minutit. Lisa koor ja tükeldatud sinihallitusjuust, keeda kastme paksenemiseni. Sega värskelt keedetud pasta juurde, lisa poolikud või veerandikud tomatid ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...