Tõeliselt kevadine roog. Ok, ilmselt küll mitte figuurile, aga enesetundele mõjus küll hästi. Ja see on peamine!
Retsept (mugandustega) on pärit Oma Maitsest. Sinihallitusjuustu panin sellepärast vähem, et väike inimene pani pool niisama nahka...
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
veidi õli
300 g suitsukana
soola-pipart
0,5 dl valget veini
2 dl vahukoort
100 g sinihallitusjuustu
10 kirsstomatit
Viiluta sibul ja haki küüslauk. Kuumuta õlis. Lisa tükeldatud kanaliha, maitsesta soola-pipraga. Vala peale vein ja keeda paar minutit. Lisa koor ja tükeldatud sinihallitusjuust, keeda kastme paksenemiseni. Sega värskelt keedetud pasta juurde, lisa poolikud või veerandikud tomatid ja serveeri.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar