Imehea toit, mis koos ürdivõiga baquette ja valge veiniga tahtis keele alla viia.
300-400 g kooritud krevette
2 küünt küüslauku
2 sl oliiviõli
2 dl vahukoort
5-6 lehte basiilikut
Soola, pipart
Puhasta küüslauk ja lõika õhukesteks viiludeks, kuumuta kergelt kastruli põhjas õlis. Lisa koor ja tükeldatud basiilik. Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ja nõruta. Jäta 1 dl keeduvedelikku alles. Kalla kõrvale pandud keeduvesi kastmesse. Kuumuta kastet segades veel minutit-kaks, maitsesta soola ja pipraga. Viimaks sega hulka nõrutatud krevetid.
Sega pastaga.
Idee Toidutarest.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar