Miks on vaja luua järjekordne igav toidublogi, mille sarnaseid on tuhandeid Eestis ja miljoneid maailmas? Põhjus on lihtne. Mul on msnis paar inimest, kes aeg-ajalt küsivad, mis sa täna süüa teed või mis sa eile süüa tegid või mis sa nädalavahetusel plaanid süüa teha või kuidas sa seda või teist sööki tegid? Nii et see blogi on teile, Ann ja co!
Ahjaa, teine põhjus blogimiseks on see, et katsetan tihti uusi toite. Mõned kukuvad paremini välja kui teised, mõned on sootuks imemaitsvad. Mõni aeg hiljem aga ei suuda ma meenutada, kas see retsept oli nüüd kordamist väärt või ei. Vahel olen küll kokaraamatusse märkmelehe kommentaariga vahele pannud, aga need kipuvad ära kaduma.
Mis siis ikka, teeme algust! Ja veelkord, jumala eest, mul pole plaaniski tõusta samale tasemele Juci või kelle tahes toidublogiguruga!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar