1 kg kartuleid
oliiviõli
2 suuremat kanafileed
1 dl hapukoort
pakk suitsupeekonit
kirsstomateid
sool, pipar, basiilik
1,5 dl riivitud juust
2 dl vahukoort
Lõika kooritud kartulid viiludeks ja lao ahjuvormi. Nirista peale oliivõli, maitsesta soola-pipraga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks. Tõsta igale fileele 0,5 tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera pooleks lõigatud peekon filee ümber rulli. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ning küpseta ahjus 200°C juures veel 20 minutit. Pane vormi tomatid, raputa peale riivitud juust ja küpseta 10 minutit, kuni see on kollakaspruun.
Retsept on väikeste muudatustega Toidutarest
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar