Tegelikult on küll tegu nami-nami armeenia šašlõkiga, aga kuna Martin on selle "maaletooja", siis sellise nimega ta jääb. Saavutas kiiresti nii suurte kui väikeste lemmiku positsiooni.
500 g seafileed
1 sibul
1 sl veiniäädikat
2 sl oliiviõli
2-3 sl
kontsentreeritud tomatipastat
1 tl purustatud vürtspipart
1 tl tšillipulbrit
meresoola ja musta pipart
Tükelda liha, lisa peenelt viilutatud sibul ja kõik muud koostisosad peale soola ja pipra. Mudi korralikult läbi ja jäta külmkappi üleöö (või kauemaks) maitsestuma. Grilli nagu ikka šašlõkki. Lükka liha vardalt kaussi ja raputa läbi soola ja pipraga. Jäta 10 minutiks kaane alla rahunema ja lase hea maitsta.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar