Kokaraamatuks sattus seekord Lia Virkuse ja Pille Endeni "Nutika perenaise kokaraamat", mis juba 10 aastat on mulle asendamatu retseptikogu, kui tuleb tahtmine teha mõnd vana klassikut, olgu see siis mannavaht või rabarberikissell.
Seekord muidugi nii hästi ei läinud...
Mulgipudruga on mul oma suhted, eks ikka jälle nende kruupide pärast. Minu õnneks oli just selles versioonis kruupide asemel tangud ja nii valmiski minu elu esimene mulgipuder. Vist mitte viimast korda :D
1 kg kooritud kartuleid
1 l vett
100 g odratangu
2 sl võid
1 pakk toorsuitsupeekonit
1-2 sibulat
soola
Keeda kartulid soolakas vees poolpehmeks. Pane nende peale pestud tangud. Ära sega! Hauta tasasel tulel, kuni kartulid ja tangud on pehmed. Tambi pudrunuiaga ühtlaseks pudruks. Sega hulka või ja maitsesta vajadusel soolaga. Kastmeks pruunista tükeldatud peekon ja hakitud sibul pannil. Selle võib segada pudru sisse või valada portsu peale.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar