pühapäev, 5. veebruar 2017

Kana-kookosekarri

Roog, mis teeb inimese pealaest jalatallani rõõmsaks ja mida võiks süüa praegusel aastaajal küll mitu korda nädalas (mida olemegi teinud, kui aus olla).

praadimiseks seesamiseemneõli
400 g kanafileed või kintsuliha
1 sibul
jupp porrut
2 küüslauguküünt
3 cm jupp ingverit
1 punane paprika
5-6 sparglivart
soola-pipart
2-3 tl karripastat
1 purk kooritud tomateid
2 dl kookoskoort

Haki sibul ja küüslauk ja prae õlis läbi. Lisa peeneks hakitud ingver, kuumuta mõni minut. Lisa tükeldatud kanaliha ja prae kuldseks, maitsesta soola ja pipraga. Lõika porrust rattad, lõika paprika viiludeks ja tükelda spargel. Kuumuta koos kanaga. Vala peale tomatikonserv ja hauta ca 10 minutit. Lisa karripasta ja kookoskoor. Karripastat võib doseerida vastavalt sellele, kui vürtsikat toitu keegi armastab.
Serveeri nt basmati riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...