pühapäev, 5. jaanuar 2014
Kanakarri
Mõnusalt vürtsikas toit, mis sobib ideaalselt praeguste pimedate, niiskete ja poriste ilmadega - teeb seest soojaks ja tuju heaks. Kahju, et ei õnnestunud leida värsket koriandrit, aga eks meie linna poodidelt ole seda palju nõutud ka. Küllap järgmisel korral läheb paremini, seekord tuli mängu petersell.
paar sl õli
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
tl riivitud ingverit
2 suurt kanafileed
soola-pipart
2 tl punast karripastat
400 ml kookospiima
2 konservvirsikut
1 laimi mahl
Haki sibul ja hauta mõni minut õlis. Lõika kanafilee tükkideks ja haki peenelt küüslauk. Lisa sibulale ja prae korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa karripasta ja kookospiim ning hauta ca 20 minutit madalal tulel. Maitsesta laimimahlaga, lisa tükeldatud virsik ja lase veelkord keema. Serveeri jasmiiniriisiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar