pühapäev, 5. jaanuar 2014

Kanakarri




Mõnusalt vürtsikas toit, mis sobib ideaalselt praeguste pimedate, niiskete ja poriste ilmadega - teeb seest soojaks ja tuju heaks. Kahju, et ei õnnestunud leida värsket koriandrit, aga eks meie linna poodidelt ole seda palju nõutud ka. Küllap järgmisel korral läheb paremini, seekord tuli mängu petersell.

paar sl õli
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
tl riivitud ingverit
2 suurt kanafileed
soola-pipart
2 tl punast karripastat
400 ml kookospiima
2 konservvirsikut
1 laimi mahl

Haki sibul ja hauta mõni minut õlis. Lõika kanafilee tükkideks ja haki peenelt küüslauk. Lisa sibulale ja prae korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa karripasta ja kookospiim ning hauta ca 20 minutit madalal tulel. Maitsesta laimimahlaga, lisa tükeldatud virsik ja lase veelkord keema.  Serveeri jasmiiniriisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...