Juba paar aastat käib abikaasa peale, et talle tädi Traute singiga pirukat teeks. Aga kui ta seda kirjeldas, ei seostunud mul see kohe millegagi. Nüüd aga sain teada nime - flammkuchen ja asusin retsepti otsima. Ütlen kohe ära, et sellest toidust vist ei olegi võimalik ilusat pilti teha, ei ole seda minu oma ega ka ükski netist leitud foto. Lihtsalt on teine selline kahvatu. Aga maitses täitsa hästi, mees oli rahul ja andsin lubaduse, et läheb kordamisele.
200 g jahu
2 tl õli
125 ml vett
soola
Kate:
200g Creme Fraiche
200 g sibulat
100 g sinki (või peekonit vms)
Sega jahust, õlist, veest ja näputäiest soolast taigen. Viiluta sibul ja lõika sink pikkadeks õhukesteks ribadeks. Rulli taigen õhukeseks ja aseta ahjuplaadile. Määri peale Creme Fraiche ja raputa juurde sibula- ja singiviilud. Küpsetada 200-kraadise ahju ülemisel siinil ca 15-20 minutit.
kolmapäev, 1. jaanuar 2014
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar