Olin vist ainuke inimene, kes ei olnud katsetanud veel Jamie Oliveri parmesanikana retsepti. Nüüd on linnuke kirjas. Muutsin küll mitmeid asju retseptis, aga idee jääb samaks.
4 väiksemat kanafileed
4 prosciutto viilu
riivitud parmesani
soola-pipart
küüslauku
Aseta fileed lõikelauale, raputa igaühe peale soola, pipart, purustatud küüslauku. Riivi peale ohtralt parmesani, kata prosciutto viiluga (kui on väiksemad, peab rohkem panema). Kata toidukilega ja tambi fileed õhemaks. Küpseta mõlemalt poolt pruuniks (esimesena singiga külg allapoole). Ja nii lihtne ongi.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar