laupäev, 1. mai 2010

Parmesanikana

Olin vist ainuke inimene, kes ei olnud katsetanud veel Jamie Oliveri parmesanikana retsepti. Nüüd on linnuke kirjas. Muutsin küll mitmeid asju retseptis, aga idee jääb samaks.

4 väiksemat kanafileed
4 prosciutto viilu
riivitud parmesani
soola-pipart
küüslauku

Aseta fileed lõikelauale, raputa igaühe peale soola, pipart, purustatud küüslauku. Riivi peale ohtralt parmesani, kata prosciutto viiluga (kui on väiksemad, peab rohkem panema). Kata toidukilega ja tambi fileed õhemaks. Küpseta mõlemalt poolt pruuniks (esimesena singiga külg allapoole). Ja nii lihtne ongi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...