neljapäev, 4. veebruar 2021

Marineeritud heeringas

 

Marineeritud heeringa tegemiseks ilmselt enamik inimesi mingit retsepti ei vaja. Aga see siin oli lihtsalt nii perfektne. Tõsi, tilli ja murulaugu jätsin välja.

240 g soolaheeringa fileed
Marinaad:
2 dl vett
1 sl äädikat
0,5 dl suhkrut
1 loorberileht
10 musta pipra tera
2 punast sibulat

Vala potti vesi, äädikas, suhkur, loorberileht, ja pipraterad. Lase korraks keema, jahuta.  Lõika sibulad pooleks, poolikud omakorda õhukesteks poolrõngasteks. Viiluta heeringafileed. Lao vaheldumisi sibulaga purki. Vala peale marinaad. Kaaneta ja lase ööpäev maitsestuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...