500 g broilerimaksa
2 dl piima
1 suur sibul
3-4 küüslauguküünt
100 g võid
2 sl brändit
soola-pipart
ca 1dl vahukoort
Puhasta maks kelmetest ja lase piima sees seista. Paari tunni pärast vala piim pealt ära, loputa maks külma veega ja kuivata kergelt majapidamispaberiga üle. Haki sibul ja küüslauk ja prae madalal kuumusel pooles koguses võis pehmeks. Lisa väiksemaks lõigatud maks ja prae läbi (ettevaatust liiga suure kuumusega - maks muutub sitkeks!), jahuta. Töötle maks hakklihamasina, saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks. Maitsesta. Lisa vahustatud või, brändi ja vahukoor. Koort lisa vähehaaval, kuni saavutad soovitud konsistentsi.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar