Vahel on pea lihtsalt nii mõtetest tühi, et tuleb küpsetamisel võtta vana hea abinõu - koogi sisse läheb see, mis külmkapis parajasti leidub.
lehttaigen
väike tops pudingit
1 dl mustikaid
1 muna
3-4 sl suhkrut
Sulata taigen, määri peale õhuke kiht pudingit ja raputa hõredalt (külmutatud) mustikad. Raputa üle suhkruga ja rulli tihedalt kokku. Lõika ca 2 cm viiludeks ja lao pannile. Määri lahtiklopitud munaga ja raputa peale veel pisut suhkrut. Küpseta 200-kraadises ahjus ca 7 minutit või kuni koogid on kuldpruunid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Nii maitsvad tunduvad! Ma sain siit inspiratsiooni, aga poes unustasin ära, et puding käis vahele. Seega panin toorjuustu, millele olin lisanud tavalist ja vaniljesuhkrut. Tänan väärt idee eest! Ester
VastaKustuta