Vahel avastan, et blogist on puudu mõni minu suurtest lemmikutest, sest kuidagi liiga lihtlabane on neist rääkidagi. Siinkohal üks eelmainitu. Väga-väga maitsev ja valmistatav 15 minutiga.
Annan kogused ühele, mida siis saab vastavalt vajadusele suurendada.
1 küüslauguküüs
pisike tükk tšillit
suur sorts head oliivõli
suur peotäis peterselli
suur peotäis parmesani
Pane keema pasta. (Seekord kasutasin linguinesid). Samal ajal haki tšilli ja viiluta võimalikult õhukeselt küüslauk. Kuumuta neid õlis kuni küüslauk on läbipaistev (ettevaatust- küüslauk võib kiirelt kõrbema minna!). Kurna pasta, vala juurde õli ja küüslauk, lisa peotäis hakitud peterselli. Sega läbi ja serveeri kohe värskelt riivitud parmesaniga!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar