teisipäev, 31. jaanuar 2012

Pasta Aglio e Olio

Vahel avastan, et blogist on puudu mõni minu suurtest lemmikutest, sest kuidagi liiga lihtlabane on neist rääkidagi. Siinkohal üks eelmainitu. Väga-väga maitsev ja valmistatav 15 minutiga.

Annan kogused ühele, mida siis saab vastavalt vajadusele suurendada.

1 küüslauguküüs
pisike tükk tšillit
suur sorts head oliivõli
suur peotäis peterselli
suur peotäis parmesani

Pane keema pasta. (Seekord kasutasin linguinesid). Samal ajal haki tšilli ja viiluta võimalikult õhukeselt küüslauk. Kuumuta neid õlis kuni küüslauk on läbipaistev (ettevaatust- küüslauk võib kiirelt kõrbema minna!). Kurna pasta, vala juurde õli ja küüslauk, lisa peotäis hakitud peterselli. Sega läbi ja serveeri kohe värskelt riivitud parmesaniga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...