esmaspäev, 4. jaanuar 2010

Kanasupp


Väga mõnus kerge supp, mille retsept pärit Toidutarest. Tasub igal juhul korrata.

1 sl õli
1 sibul
1 porru
2 porgandit
8 dl vett
350 g broilerifileed
1 purk purustatud tomatid
3 kanapuljongikuubik
100 g sulatatud juust
1 tl kuivatatud punet
3 küüslauguküünt
hakitud peterselli


Haki sibul ja porru ning kuumuta neid väheses õlis. Koori ja haki porgandid. Pane köögiviljad potti ja kalla peale vesi. Kuumuta keemiseni ja lisa broileriribad, purustatud tomat ning puljongikuubikud. Lisa vähehaaval sulatatud juust ja keeda suppi nõrgal kuumusel 20 minutit. Maitsesta purustatud küüslauguküünte, pune ja peterselliga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...