neljapäev, 20. jaanuar 2011

Taipärane kanasupp

Kuna meie linnas kaffirlaimi lehti ja muud peent kraami saada ei ole, tuli kokku keerata midagi analoogset. Maitseb tuliselt ja soojendavalt.

Kogus kahele:

200 g kanafileed
5 dl kanapuljongit
2 suurt peotäit šampinjone
1 tomat
1 tl tom yumi pastat
laimimahla
suhkrut
soola
austrikastet
200 g riisinuudleid

Keeda kanafileeribasid 10 minutit puljongis, lisa viilutatud seened, tomatitükid ja tom yum pasta ning keeda veel 5 minutit. Maitsesta laimimahla, soola, suhkru ja austrikastmega. Pane taldriku põhja ports eelnevalt valminud riisinuudleid ja lisa supp.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...