esmaspäev, 31. jaanuar 2011

Kana garam masala


Indias ma käinud ei ole. Kahjuks. Seega ei oska ma öelda, kuivõrd "ehtsalt" minu tänane roog tundub. Aga tuline ja maitsev oli ta küll. Retsept on juba ammu tont-teab-kust leitud ja kiiruga üles kirjutatud. Tõsi, mõned koostisosad asendasin, kuna ei viitsinud poodi minna...
Kogus kahele:
1 suur kanafilee
1 sibul
2 küüslauguküünt
koriandrit
0,5 tl karrit
2 tl garam masala maitseainet
2 sl laimimahla
tl suhkrut
1 dl purustatud tomateid
2 dl vett
1 dl kookosepiima (originaalis oli jogurt)
soola-pipart
Lõika kana ribadeks, prae koos hakitud küüslaugu ja sibulaga läbi. Pane pannile kõik maitseained ja kuumuta kõik koos läbi. Vala juurde vesi, tomatid ja kookospiim ja hauta 20 minutit. Maitsesta lõplikult soola ja pipraga. Serveeri riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...