laupäev, 27. veebruar 2010

Chili sin carne

Veel 3 nädalat ilma lihata.
3 küünt küüslauku
1 suur sibul
2 porgandit
1 paprika
veidi cayenne pipart
0,5 dl vett
purk purustatud tomatit
purk punaseid ube
2 puljongikuubikut
veidi õli
Tükelda sibul ja küüslauk ja prae veidi õlis. Lisa viilutatud porgandid, tükeldatud paprika ja näpuotsatäis cayenne pipart. Vala ümber potti, lisa vesi, purustatud tomatid ja puljongikuubikud. Hauta nõrgal tulel, kuni porgand on peaaegu valmis. Sega juurde loputatud ja nõrutatud oad. Vajadusel lisa soola. Kuumuta veel veidi ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...