Pille Petersoo raamatust "Nami-nami. Maailma maitsed" olen ma ennegi toite teinud. Seekord sattus Kreeka peatükk ja suvikõrvitsakotlettide retsept.
Väga kiire, maitsev ja tervislik. Tzaziki-kaste sobis nagu rusikas silmaauku.
Kogus neljale:
750 g suvikõrvitsat
1 peenelt riivitud sibul
75 g nisujahu
3 muna
1 sl hakitud punet
1 sl hakitud basiilikut
1 sl hakitud peterselli
soola-pipart
praadimiseks õli
Riivi suvikõrvits jämeda riiviga, sega tl soolaga, sega läbi ja jäta pooleks tunniks seisma. Suru sõelal vesi välja, sega juurde muna, riivitud sibul, jahu, maitseained (mina kasutasin kuivatatud ürte). Maitsesta soola-pipraga. Prae õlis kuldseks ja lase veidi köögipaberil nõrguda.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Loco moco: Hawaii
Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar