Tegu on meie suguvõsa viimase aja uue lemmiksalatiga. Salatit ei kuumutata, seega purkipanduna säilib see külmkapis umbes 5-6 kuud. Kuna tilliõisikuid ei olnud mul öösel kella 1 ajal kuskilt võtta, asendasin selle tavalise tilliga. Ikka sai hea. Pole õrna aimugi, kust retsept pärit on.
2 kg kurke
2-3 sibulat
1 küüslaugupea
2 spl suhkrut
3 spl 30% äädikat
3 tilliõisikut
2 spl soola
1 tl sinepit
Viiluta kooritud kurk, sibul ja küüslauguküüned. Haki tilliõisikud peeneks. Sega kõik ained segamini. Hoia külmas 24 tundi, sega vahepeal läbi. Tõsta purkidesse ja pane külmikusse või söö niisama.
pipart
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Loco moco: Hawaii
Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Pereköögi retsept on ( http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6462 ) :)
VastaKustuta