Nami-nami retseptil põhinev supp, mis on paari aastaga saanud peaaegu terve pere lemmikuks.
2 dl punaseid läätsesid
2 cm jupp värsket ingverijuurt
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 sl õli
1 tl jahvatatud kurkumit
5 dl kana- või köögiviljapuljongit
400 g purustatud tomatit
1-2 dl kookospiima
soola ja musta pipart
kaunistuseks peterselli
2 dl punaseid läätsesid
2 cm jupp värsket ingverijuurt
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 sl õli
1 tl jahvatatud kurkumit
5 dl kana- või köögiviljapuljongit
400 g purustatud tomatit
1-2 dl kookospiima
soola ja musta pipart
kaunistuseks peterselli
Loputa läätsed ja kurna sõelal.
Riivi ingverijuur, haki sibul ja küüslauk. Hauta paar minutit õlis. Lisa kurkum, kuum puljong, purustatud tomatid ja pestud läätsed. Kuumuta supp keemiseni ning hauta tasasel tulel 20 minutit, kuni läätsed on pehmed.
Lisa kookospiim ja kuumuta supp uuesti läbi. Kaunista hakitud peterselliga.
Lemmik!
VastaKustuta