Nii nagu küülikuliha on sarnane kanalihale, on seda ka küülikumaks. Tegelikult ei ole ma üldse maksasõber, aga küülikumaks on teine asi: õrn ja mahlane. Eriti kui tooraine on nii mahe ja värske nagu seda meie küüliku oma on. Garanteerin, et meie küülik oli elanud väga õnneliku elu.
Maksa puhul peaks meeles pidama seda, et üle ei küpseta ja maitseainetega ei liialda.
Ühe suure küüliku maksast piisab 2 suureks võileivaks.
Rösti kuival pannil 2 saiaviilu. Tükelda maks ja prae kuumal pannil 1 tl või ja 1 tl oliiviõli sees kiirest läbi. Tõesti, üle minuti selleks ei kulu. Raputa peale soola ja värskelt jahvatatud pipart.
Tõsta kuum maks saiaviilule ja kaunista peterselliga. Ideaalis lisaks veel karamelliseeritud punast sibulat. Seda siis järgmisel korral!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar