Sel ajal kui normaalsed inimesed käivad metsas ja toovad sealt korvide viisi kodumaiseid seeni, lähen mina Rimisse ja toon karbi portobellosid. Aga olete te proovinud pilvikusse täidist panna? Mina ka ei ole.
Kogused kahele:
2 portobello seent
1 sibul
1 küüslauguküüs
praadimiseks oliiviõli
1 dl singikuubikuid
2 sl toorjuustu
viil sinihallitusjuustu
1 dl riivjuustu
4-5 kirsstomatit
soola-pipart
värsket tüümiani
2 tl vedelamat pestot
Prae peeneks hakitud sibul ja küüslauk oliiviõlis läbipaistvaks. Sega kausis sink, juustud, tükeldatud kirsstomatid ja lisa praetud sibul. Maitsesta kõik hakitud tüümiani ja (vajadusel) soola-pipraga. Eemalda seentel vars, puista mõlemale poole veidi soola ja topi sisse täidis. Küpseta 200-kraadises ahjus u 15-20 minutit.
Serveerimisel nirista peale pestot.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar