kolmapäev, 6. september 2017

Täidetud portobello seened

Sel ajal kui normaalsed inimesed käivad metsas ja toovad sealt korvide viisi kodumaiseid seeni, lähen mina Rimisse ja toon karbi portobellosid. Aga olete te proovinud pilvikusse täidist panna? Mina ka ei ole.

Kogused kahele:

2 portobello seent
1 sibul
1 küüslauguküüs
praadimiseks oliiviõli
1 dl singikuubikuid
2 sl toorjuustu
viil sinihallitusjuustu
1 dl riivjuustu
4-5 kirsstomatit
soola-pipart
värsket tüümiani
2 tl vedelamat pestot

Prae peeneks hakitud sibul ja küüslauk oliiviõlis läbipaistvaks. Sega kausis sink, juustud, tükeldatud kirsstomatid ja lisa praetud sibul. Maitsesta kõik hakitud tüümiani ja (vajadusel) soola-pipraga. Eemalda seentel vars, puista mõlemale poole veidi soola ja topi sisse täidis. Küpseta 200-kraadises ahjus u 15-20 minutit.
Serveerimisel nirista peale pestot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...