Tervitused Maarjale ja tema kalamehest isale!
2-3 suitsuahvenat (olenevalt suurusest)
3 keedetud muna
1 väike punane sibul
kimp peterselli
2 sl majoneesi
2 sl hapukoort
soola-pipart
Puhasta kala hoolikalt luudest. Tükelda keedetud munad. Haki sibul ja petersell peeneks. Sega kõik kokku majoneesi ja hapukoorega, maitsesta soola-pipraga. Lase vähemalt tunnike külmikus maitsestuda (kui kannatust jagub).
Süüa võib nii võileivakatte kui lihtsalt salatina.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar