esmaspäev, 4. september 2017

Suitsukalasalat

Tervitused Maarjale ja tema kalamehest isale!

2-3 suitsuahvenat (olenevalt suurusest)
3 keedetud muna
1 väike punane sibul
kimp peterselli
2 sl majoneesi
2 sl hapukoort
soola-pipart

Puhasta kala hoolikalt luudest. Tükelda keedetud munad. Haki sibul ja petersell peeneks. Sega kõik kokku majoneesi ja hapukoorega, maitsesta soola-pipraga. Lase vähemalt tunnike külmikus maitsestuda (kui kannatust jagub).
Süüa võib nii võileivakatte kui lihtsalt salatina.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...