esmaspäev, 8. august 2022

Martini šašlõkk

 

Tegelikult on küll tegu nami-nami armeenia šašlõkiga, aga kuna Martin on selle "maaletooja", siis sellise nimega ta jääb. Saavutas kiiresti nii suurte kui väikeste lemmiku positsiooni. 

500 g seafileed
1 sibul
1 sl veiniäädikat
2 sl oliiviõli
2-3 sl kontsentreeritud tomatipastat
1 tl purustatud vürtspipart
1 tl tšillipulbrit

meresoola ja musta pipart

Tükelda liha, lisa peenelt viilutatud sibul ja kõik muud koostisosad peale soola ja pipra. Mudi korralikult läbi ja jäta külmkappi üleöö (või kauemaks) maitsestuma. Grilli nagu ikka šašlõkki. Lükka liha vardalt kaussi ja raputa läbi soola ja pipraga. Jäta 10 minutiks kaane alla rahunema ja lase hea maitsta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...