Kogu pere rõõmuks oli seekordnegi retsept väga magus. Nimelt ülikoolikaaslase Sille Vadi raamatust "Ahvatluste aasta".
Vorm söödi tilgatumalt tühjaks, mis siis, et see dessert on ikka tõeliselt magus. Natuke ehk liigagi? Aga mida mina ka magustoitudest tean, eks...
Puru:
100 g võid
100 g pruuni suhkrut
75 g kaerahelbeid
75 g kookoshelbeid
50 g täisteranisujahu
400 g külmutatud marju (minul olid maasikad, metsmaasikad ja mustikad)
1 sl tärklist
75 g suhkrut
Puru jaoks sega kuivained, lisa kuubikutena või ja näpi puruseks. Sega marjad suhkru ja tärklisega, jaota võitatud ahjuvormi põhja, kata puruseguga ning küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit, kuni kate on kuldne ja krõbe. Serveeri vahukoore, vanillikastme või -jäätisega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...

-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar