neljapäev, 27. oktoober 2016

Mandlipaneeringus kananagitsad

Tegu on mõnusalt mahlasete, aga samas krõbedate kanasnäkkidega, mida võib serveerida tzatziki vm dipikastmega.

500 g kanafileed
2 dl kookospiima
2-3 dl mandlijahu
soola
õli

Lõika kanast meelepärased tükid või ribad, sega kookospiimaga ja lase vähemalt 2 tundi külmikus seista. Kookospiimas marineerumine muudab ka kuiva filee mahlaseks. Keera kanatükke soolaga segatud mandlijahus ja prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks.
Õlis praadimise asemel võib paneeritud kanatükid laotada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetada ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Gulyásleves ehk guljašš: Ungari

 Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...