Mõnus mahlane (ja mis seal salata, ka küllalt rammus) toit, mis valmib kiiresti ja maitses nii suurele kui väikesele. Kasutada võiks just kintsuliha, sest ilmselgelt jääb filee liiga kuiv.
6 tk kana kintsuliha
oliiviõli praadimiseks
1 noor porru
sl võid
väike pakk rõõska koort
70 g sinihallitusjuustu
0,5 dl vett
soola-pipart
poole väikese sidruni koor ja u 1 sl mahla
Prae kana mõlemalt poolt oliiviõlis mõnusalt pruuniks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta ahjuvormi. Viiluta porru. Lisa pannile või ja prae porrurattad läbi. Lisa vahukoor, tükeldatud juust ja aja keema. Kui kaste tundub liiga paks, siis lisa vett. Maitsesta riivitud sidrunikoore ja mahlaga. Vajadusel lisa soola (tasub olla ettevaatlik, sest sinihallitusjuust annab juba ise piisavalt soolasust). Vala kaste kanatükkidele ja küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveeri pasta ja/või värske salatiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar