Originaalretsept on tänu Kadrile leitud Briti blogist, aga olen seda pisut oma maitse järgi kohandanud.
Tervitused ka Annele - jõudsin aega! Tunnike jäi veel ülegi!
160 g võid
1 dl suhkrut
0,5 dl tumedat muscovada suhkrut
2 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
pisut soola
150 g valget šokolaadi
5 dl tükeldatud rabarberit
Sulata või koos suhkrutega ja vispelda ühtlaseks karamellitaoliseks massiks. Lase veidi jahtuda. Samal ajal sega jahu soola ja küpsetuspulbriga läbi ja haki šokolaad ning rabarberid. Vispelda või-suhkru segusse 2 muna ja sega kõik koostisained kokku. Vala saadud segu 20x20 cm kandilisse vormi või 24 cm läbimõõduga ümmargusse ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Soojalt süües serveeri koos jäätisega!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar