Spargel päikesekuivatatud tomati kastmega
Käes on kevadise spargli, karulaugu, murulaugu ja nõgeselehtede aeg. Sparglile ei meeldi, kui teda liiga palju torgitakse. Viil toorsinki või peekonit ümber varre,kergelt pannilt või grillilt üle, kõrvale kiire päikesekuivatatud tomati-basiiliku kaste ja ongi olemas.
Värsket kevadist sparglit
prociutto crudot või peekoniviile
oliiviõli
parmesani
Keera iga varre ümber viil sinki ja küpseta kergelt oliiviõlis kahelt poolt. Riivi peale parmesani.
Kaste (kahele):
5 päikesekuivatatud tomatit
peotäis basiilikut
4-5 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
soola-pipart, peotäis riivitud parmesani
Purusta kõik koostisosad saumiksriga läbi. Lisa vastavalt maitsele soola-pipart.
Värsket kevadist sparglit
prociutto crudot või peekoniviile
oliiviõli
parmesani
Keera iga varre ümber viil sinki ja küpseta kergelt oliiviõlis kahelt poolt. Riivi peale parmesani.
Kaste (kahele):
5 päikesekuivatatud tomatit
peotäis basiilikut
4-5 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
soola-pipart, peotäis riivitud parmesani
Purusta kõik koostisosad saumiksriga läbi. Lisa vastavalt maitsele soola-pipart.
Kommentaarid
Postita kommentaar