300 g punase apelsini kohupiimakreemi
0,5 dl suhkrut
5 lehte želatiini
2 sl sidrunimahla
200 ml vahukoort
pool apelsini
8 sl vaarikamoosi
kaunistuseks vaarikaid ja šokolaadi
Pane želatiinilehed külma veega likku. Sega kohupiim suhkruga. Tükelda pool apelsini ja sega kohupiimaga. Vahusta vahukoor. Pigista želatiinilehed kuivemaks ja sulata kuumutades sidrunimahlas. Vala peene joana pidevalt segades kohupiima hulka. Sega õrnalt juurde vahukoor.
Tõsta igasse kaussi 2 sl vaarikamoosi ja peale kohupiimavaht. Lase külmikus vähemalt 2 tundi seista. Kaunista vaarikate ja šokolaadiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar