Külmkapi tühjenduse tulemusena tekkinud marinaadist tuli välja supermaitsev kanašašlõkk. Kõrvale grillitud köögivilja ja kerge õhtusöök ongi olemas.
Kogus neljale:
0,5 kg kanafileed või kintsuliha
200 ml keefiri
peotäis basiilikut
1 laim
1 suur sibul
soola-pipart
Haki basiilik, viiluta sibul, lõika laim sektoriteks. Lisa keefir, maitsesta soola-pipraga. NB! marinaad tee otsast lõpuni korraga valmis, sest kui see on kanale lisatud, siis pole väga soovitatav enam maitsma (toores kanaliha, noh!). Tükelda kanaliha ja sega marinaadiga. Lase seista vähemalt 5 tundi. Grilli. Nii lihtne ongi.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Gulyásleves ehk guljašš: Ungari
Mul on juba mitu aastat mõlkunud mõttes teha guljašši, ikka seda õiget, sugulasrahva suppi. Nii et palju peamurdmist ei olnudki, kui loosti...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar