teisipäev, 15. november 2011

Lihtne sibulapirukas

Meespoole pika nõudmise tulemusena valmis lõpuks sibulapirukas. Lihtne ja maitsev.

lehttaigen (500-grammisest pakist pool)
600 g sibulat
oliiviõli
1 sl võid
soola-pipart
1 sl kuivatatud punet
1 sl balsamiäädikat
1 sl pruuni suhkrut
5 -6 oliivi
näpuga parmesani

Koori ja viiluta sibulad, hauta või ja õli segus madalal tulel pehmeks. Maitsesta soola, pipra, pune, balsamiäädika ja suhkruga. Rulli lehttaigen lahti ja vooderda sellega madal pirukavorm. Tõsta peale sibul, viilutatud oliivid ja riivi peale veidi parmesani. Küpseta 200-kraadises ahjus u 20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...