laupäev, 10. oktoober 2009
Porgandihautis
See on toit, mida pakkusin regulaarselt ülikooli ajal enda külalistele, kes kiitsid ja ka järgmisel korral sama rooga lausa nõudsid. Kõik geniaalne on lihtne!
Tükeldada soovitud koguses porgandeid. Paksupõhjalises kastrulis sulatada 2 sl võid ja praadida 2-3 minutit selles porganditükke. Valada peale kanapuljong (nii palju, et vedelik kataks porgandid), hautada madalal kuumusel pehmeks. Lisada 3-4 sl hapukoort, maitsestada soola ja pipraga.
Serveerida riisiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Loco moco: Hawaii
Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...
-
Facebook on imeline väljamõeldis. Piisas mul ainult ühel hommikul seal kisada, et ega kellelgi pirne pole pakkuda, kui õhtuks olid kompotip...
-
Maikuu tähendab meie pere jaoks seda, et alates 10. kuupäevast on meie toidulaual mõnda aega figureerimas lademetes värsket haugi. Paljud ü...
-
Kuna riis on juba kotlettide sees, siis ei ole kõrvale vaja pakkuda muud kui toorsalatit ja värsket leiba. 1 dl riisi 500 g hakkliha 0,5 dl...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar