laupäev, 10. oktoober 2009

Porgandihautis


See on toit, mida pakkusin regulaarselt ülikooli ajal enda külalistele, kes kiitsid ja ka järgmisel korral sama rooga lausa nõudsid. Kõik geniaalne on lihtne!

Tükeldada soovitud koguses porgandeid. Paksupõhjalises kastrulis sulatada 2 sl võid ja praadida 2-3 minutit selles porganditükke. Valada peale kanapuljong (nii palju, et vedelik kataks porgandid), hautada madalal kuumusel pehmeks. Lisada 3-4 sl hapukoort, maitsestada soola ja pipraga.
Serveerida riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Loco moco: Hawaii

Sajandite jooksul on Hawaiile voolanud sisserändajaid igast ilma otsast, algul Euroopast ja Ameerikast, hiljem juba Jaapanist, Koreast, Hiin...